آلترناریا معمولاً در طول رشد بذر رخ می دهد و برای تکثیر در شرایط مزرعه مرطوب مناسب است. بذر کپک داخلی می تواند منجر به آلودگی آلترناریا شود.
نقل قول: دانشمندان منبع کپک داخلی در تخمه آفتابگردان را کشف کردند (2022، 29 ژوئیه) بازیابی شده در 29 ژوئیه 2022 از https://phys.org/news/2022-07-scientists-reveal-source-internal-mildew.html
این تیم راه حلی ارائه کرده است: رطوبت کم در حین ذخیره سازی می تواند از رشد آلترناریا جلوگیری کند. پس از ذخیره سازی زیر آستانه بحرانی (انبار دمای معمولی، رطوبت نسبی 65-70٪)، ساختار جامعه میکروبی دانه های آفتابگردان به سختی در طول شش ماه با حفظ ظاهر طبیعی هسته ها تغییر کرد.
در این مطالعه، دانشمندان از توالی یابی با کارایی بالا برای بررسی رابطه بین میکروارگانیسم ها و کپک داخلی با توصیف دقیق جوامع قارچی استفاده کردند.
علاوه بر این، دانه های آفتابگردان در مرحله کاشت مزرعه بیشترین آسیب را نسبت به کپک داخلی داشتند.
تخمه آفتابگردان سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع، پروتئین و ویتامین است. در طول تولید، اکثر پوسته های بذر کپک زده داخلی ظاهری عادی دارند و شناسایی و دور انداختن آن با چشم غیر مسلح یا تجهیزات جداسازی رنگ دشوار است. تاکنون مطالعات کمی در مورد منبع کپک داخلی در تخمه آفتابگردان انجام شده است که کنترل و تشخیص آن در حین تولید مشکلات زیادی را به همراه دارد.
این برگه یا سند یا نوشته تحت پوشش قانون کپی رایت است. به غیر از هرگونه معامله منصفانه به منظور مطالعه یا تحقیق خصوصی، هیچ بخشی بدون اجازه کتبی قابل تکثیر نیست. محتوای مذکور فقط به هدف اطلاع رسانی ایجاد شده است.
نتایج نشان داد که تقریباً تمام جنسهای قارچی شناساییشده در هستههای تخم آفتابگردان کپک زده داخلی با عفونت مزرعه مرتبط بودند که در مجموع هشت جنس و پنج شاخه را نشان میدهند. و قارچهای بیماریزای غالب کپکزا آلترناریا بودند.
این مطالعه یک چارچوب تجربی برای مطالعات سایر دانهها یا آجیلهای پوستهدار ارائه میکند، که ممکن است خطر قرار گرفتن انسان در معرض کپک زدن داخلی را کاهش دهد.
جایگاه یک گیاه در تاریخ می تواند حساسیت به پاتوژن ها را پیش بینی کند
اطلاعات بیشتر:
جی لیو و همکاران، ویژگی های جوامع قارچی و بروز کپک داخلی در طی مراحل کاشت و نگهداری دانه آفتابگردان در چین، میکروارگانیسم ها (2022). DOI: 10.3390/microorganisms10071434
ارائه شده توسط آکادمی علوم چین
آنها همچنین دریافتند که برای دانه هایی با محتوای آب بالا یا در مناطق غیر تولید کننده اولیه با رطوبت نسبی بالا، تابش فیزیکی مانند اشعه γ قبل از ذخیره سازی می تواند به طور موثر از کپک داخلی جلوگیری کند.
لیو جی، نویسنده اول این مطالعه گفت: ترکیبی از مدیریت مزرعه برای مبارزه با آلترناریا و خشک شدن در زمان ذخیره سازی، کپک داخلی را به حداقل می رساند یا از آن جلوگیری می کند.
یک تیم تحقیقاتی به سرپرستی پروفسور Wu Yuejin از انستیتوی علوم فیزیکی Hefei (HFIPS) آکادمی علوم چین، برای اولین بار منبع کپک داخلی در دانههای آفتابگردان را فاش کرده و اقداماتی را برای جلوگیری از رشد کپکزدگی داخلی و ورود آن پیشنهاد کرده است. وارد زنجیره غذایی نتایج مربوطه در میکروارگانیسم ها