دانه‌های آفتابگردان به‌عنوان منبع کپک سمی و سرطان‌زای قوی کبد شناخته می‌شوند

این مطالعه در تانزانیا انجام شد، اما مشکل به هیچ وجه در آنجا جدا نیست. قرار گرفتن مزمن در معرض آفلاتوکسین باعث مرگ 25000 تا 155000 نفر در سراسر جهان در هر سال می شود که تنها از ذرت و بادام زمینی است. به گفته گیل استراسبورگ، غذای MSU، از آنجایی که این یکی از قوی‌ترین مواد سرطان‌زای کبد شناخته شده است، تحقیقات برای شناسایی و محدود کردن حضور آن در دانه‌های آفتابگردان و محصولات آن می‌تواند به نجات زندگی و کاهش بیماری کبد در مناطقی که آفتابگردان و محصولات جانبی آن مصرف می‌شود کمک کند. استاد علوم و تغذیه انسانی و یکی از نویسندگان همکار این مطالعه.

نقل قول: دانه‌های آفتابگردان به‌عنوان منبع کپک سمی، سرطان‌زای قوی کبد (2017، 21 آوریل) بازیابی شده در 2 ژوئیه 2022 از https://phys.org/news/2017-04-sunflower-seeds-source-toxic-mold.html

این برگه یا سند یا نوشته تحت پوشش قانون کپی رایت است. به غیر از هرگونه معامله منصفانه به منظور مطالعه یا تحقیق خصوصی، هیچ بخشی بدون اجازه کتبی قابل تکثیر نیست. محتوای مذکور فقط به هدف اطلاع رسانی ایجاد شده است.





منبع

علاوه بر این، 14 درصد از دانه ها و 17 درصد از کیک ها بیش از 20 قسمت در میلیارد آلوده بودند، سطحی که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده ایمن در نظر گرفته شده است. برخی از نمونه ها دارای سطوح چند صد در میلیارد بودند.

جان لینز، مورالیدهران نیر و رابرت تمپلمن، دانشمندان MSU در این مطالعه مشارکت داشتند. جوین موگولا از دانشگاه کشاورزی سوکوئین (تانزانیا) نیز در این تحقیق مشارکت داشت.


روغن پونه کوهی ممکن است به ماندگاری بیشتر تخمه های آفتابگردان کمک کند


اطلاعات بیشتر:
Juma A. Mmongoyo و همکاران. سطوح آفلاتوکسین در دانه‌های آفتابگردان و کیک‌های جمع‌آوری‌شده از پردازشگرهای روغن آفتابگردان در مقیاس کوچک و کوچک در تانزانیا، PLOS ONE (2017). DOI: 10.1371/journal.pone.0175801

ارائه شده توسط دانشگاه ایالتی میشیگان

فلیسیا وو، استاد برجسته علوم غذایی و تغذیه انسانی هانا و اقتصاد کشاورزی، غذا و منابع در MSU و می گوید: «میلیاردها نفر در سراسر جهان در رژیم غذایی خود در معرض آفلاتوکسین هستند، به ویژه در مکان هایی که غذا به طور منظم از نظر آلاینده ها کنترل نمی شود. مطالعه نویسنده مشترک کار قبلی ما با سازمان بهداشت جهانی در مورد بار جهانی بیماری های ناشی از غذا نشان داد که آفلاتوکسین یکی از آلاینده های شیمیایی است که بیشترین بار بیماری را در سراسر جهان ایجاد می کند.

بذرها توسط آسپرژیلوس فلاووس یا آسپرژیلوس پارازیتیکوس، کپک هایی که آفلاتوکسین تولید می کنند، آلوده می شوند. این آلودگی در سایر محصولات به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته است، اما تحقیقات کمی در مورد آلودگی دانه آفتابگردان منتشر شده است.

او گفت: «این سطوح بالای آفلاتوکسین، در کالایی که اغلب توسط جمعیت تانزانیا مصرف می‌شود، نشان می‌دهد که مقامات محلی باید مداخلاتی را برای جلوگیری و کنترل آلودگی آفلاتوکسین در امتداد زنجیره ارزش کالاهای آفتابگردان، به منظور افزایش ایمنی غذا و خوراک در تانزانیا اجرا کنند.» “تحقیقات بعدی برای تعیین میزان مصرف محصولات تخمه آفتابگردان در انسان و حیوانات، ارزیابی قرار گرفتن در معرض و درک بهتر نقش تخمه و کیک آفتابگردان به عنوان منبع آفلاتوکسین در رژیم غذایی مورد نیاز است.”

جوما مومونگویو، دانشجوی سابق دکترای علوم غذایی MSU و نویسنده اصلی این مطالعه، سطوح آفلاتوکسین دانه‌ها و کیک‌ها را در هفت منطقه تانزانیا در سال‌های 2014 و 2015 تجزیه و تحلیل کرد. نزدیک به 60 درصد از نمونه‌های بذر و 80 درصد از نمونه‌های کیک آلوده به آفلاتوکسین بودند. .

در شماره جاری از PLoS ONEتیم دانشمندان وقوع مکرر آفلاتوکسین – سمی که توسط کپک‌های آسپرژیلوس تولید می‌شود و معمولاً ذرت، بادام‌زمینی، پسته و بادام را آلوده می‌کند – در دانه‌های آفتابگردان و محصولات آن ثبت کردند. این یکی از اولین مطالعاتی است که آلودگی آفلاتوکسین را با تخمه آفتابگردان مرتبط می کند.

کشاورزان خرده پا در تانزانیا برای دانه ها گل آفتابگردان می کارند که به آسیاب های محلی فروخته می شود که دانه ها را برای روغن فشار می دهند و آن را برای پخت و پز به مصرف کنندگان محلی می فروشند. کیک های باقی مانده به عنوان خوراک دام استفاده می شود.

برای کمک به حل این مشکل، وو مرکز تأثیرات کشاورزی بر سلامت را تأسیس کرد. این مرکز به مسائل جهانی می پردازد، مانند آنتی بیوتیک هایی که به دام و طیور داده می شود که به خاک و آب های مجاور نفوذ می کنند، و ارتباط بین بروز مالاریا و الگوهای آبیاری در جنوب صحرای آفریقا.

دانه‌های آفتابگردان به‌عنوان منبع کپک سمی و سرطان‌زای قوی کبد شناخته می‌شوند

محققان دانشگاه ایالتی میشیگان نشان داده‌اند که تخمه‌های آفتابگردان اغلب به سمی که توسط کپک‌ها تولید می‌شود آلوده می‌شوند و در بسیاری از کشورهای کم‌درآمد در سراسر جهان خطر سلامتی بیشتری دارند. اعتبار: MSU

محققان دانشگاه ایالتی میشیگان نشان داده‌اند که تخمه‌های آفتابگردان اغلب به سمی که توسط کپک‌ها تولید می‌شود آلوده می‌شوند و در بسیاری از کشورهای کم‌درآمد در سراسر جهان خطر سلامتی بیشتری دارند.