مطالعه انتشار روغن نباتی نیاز فوری به راه حل های رشد سبزتر را نشان می دهد

این برگه یا سند یا نوشته تحت پوشش قانون کپی رایت است. به غیر از هرگونه معامله منصفانه به منظور مطالعه یا تحقیق خصوصی، هیچ بخشی بدون اجازه کتبی قابل تکثیر نیست. محتوای مذکور فقط به هدف اطلاع رسانی ایجاد شده است.





منبع علیرغم اینکه روغن پالم بیشتر مورد توجه منفی قرار گرفت، میانگین انتشار روغن سویا بیشتر از روغن پالم بود. با این حال، سیستم‌های متوسط ​​کلزا و روغن آفتابگردان انتشار کمتری نسبت به روغن نخل و سویا داشتند، بنابراین به نظر می‌رسد که گزینه‌های پایدارتری باشند.

هنگامی که یک جنگل برای ایجاد فضایی برای کشاورزی قطع می شود، کربن ذخیره شده در درختان و پوشش گیاهی به صورت CO در جو آزاد می شود.2. مقدار زیادی از کربن ذخیره شده در خاک نیز اغلب آزاد می شود. محققان تاثیر این نوع جنگل زدایی بر پایداری محصولات را تجزیه و تحلیل کردند. آنها همچنین هزینه کربن ناشی از اشغال زمین های کشاورزی را حتی در مواردی که جنگل زدایی بیش از 100 سال پیش اتفاق افتاده است (همانطور که احتمالاً در اکثر کشورهای اروپا وجود دارد) در نظر گرفتند. این به این دلیل است که حتی اگر امروزه کربن تغییر کاربری زمین از طریق استفاده از زمین برای کشاورزی آزاد نمی شود، فرصت ذخیره کربن، مانند رشد مجدد درختان، از دست رفته است. محققان نشان دادند که استفاده از زمین سهم قابل توجهی در انتشار گازهای گلخانه ای دارد و به طور کلی نیمی از کل انتشار گازهای گلخانه ای را تشکیل می دهد.

دانشمندان دانشگاه ناتینگهام Future Food Beacon اولین تجزیه و تحلیل را برای بررسی انتشار گازهای گلخانه ای از تقریباً تمام سیستم های ممکنی که در حال حاضر برای تولید روغن نخل، سویا، کلزا و آفتابگردان در سراسر جهان استفاده می شود، انجام دادند. این مطالعه یک متاآنالیز بود که تمام مطالعات مربوط به اثرات زیست‌محیطی تولید نفت را که بین سال‌های 2000 تا 2020 منتشر شده بود، دربرمی‌گرفت. یافته‌ها امروز در منتشر شده است. علم کل محیط زیست.

دکتر توماس آلکاک، پژوهشگر Future Food Beacon و محقق فوق دکتری در دانشگاه فنی مونیخ، این تحقیق را رهبری کرد. او می‌گوید: «نقطه قوت داشتن تعداد زیادی سیستم‌های تولیدی مختلف که در این مطالعه گنجانده شده‌اند این است که می‌توانیم پایدارترین سیستم‌ها را برای هر نوع محصول شناسایی کنیم و برای پذیرش گسترده‌تر این سیستم‌ها تلاش کنیم. نتایج، به‌ویژه در مورد کاربری زمین، نشان می‌دهد. که ما باید تولید را در زمین‌های با پتانسیل ذخیره‌سازی کربن پایین هدف قرار دهیم، اگرچه باید سایر شاخص‌های پایداری مانند تنوع زیستی را نیز در نظر بگیریم. بیشتر مطالعات قبلی فقط تغییرات اخیر کاربری زمین را مورد توجه قرار دادند، اما در این مطالعه ما اثرات ادامه رشد محصولات را بر روی مساحت زمین نیز به جای اینکه آن را برای احیای جنگل ها کنار بگذاریم.»

این مطالعه جدید منعکس کننده تقریباً 6000 تولیدکننده در 38 کشور است و بیش از 71 درصد از تولید جهانی روغن نباتی را نشان می دهد. در تمام سیستم های محصولات روغنی، میانگین انتشار گازهای گلخانه ای 3.81 کیلوگرم CO بود2ه به ازای هر کیلوگرم روغن تصفیه شده میانگین انتشار ویژه محصول از 2.49 کیلوگرم CO متغیر بود2ه برای روغن کلزا تا 4.25 کیلوگرم CO2ه برای روغن سویا به ازای هر کیلوگرم روغن تصفیه شده.

یک مطالعه جهانی جدید میزان انتشار گازهای گلخانه ای (GHG) ناشی از تولید روغن نباتی را نشان داده است و نیاز به راه حل های رشد پایدارتر را برجسته می کند.

روغن

اعتبار: CC0 دامنه عمومی

این مطالعه نیاز و دامنه بهبود پایداری را در سیستم‌های تولید فعلی، از جمله از طریق افزایش بازده در حالی که استفاده از نهاده‌های با ردپای کربن بالا را محدود می‌کند، و در مورد روغن پالم از طریق پذیرش گسترده‌تر فن‌آوری‌های جذب متان در مراحل پردازش، برجسته می‌کند.


بررسی اینکه چگونه مهندسی ژنتیک می تواند تأثیر مثبتی بر آب و هوا داشته باشد


اطلاعات بیشتر:
Thomas D. Alcock و همکاران، روغن نباتی پایدارتر: متعادل کردن بهره وری با فرصت های ذخیره کربن، علم کل محیط (2022). DOI: 10.1016/j.scitotenv.2022.154539

ارائه شده توسط دانشگاه ناتینگهام

نقل قول: مطالعه انتشار روغن نباتی نیاز فوری به راه حل های رشد سبزتر را نشان می دهد (2022، 21 مارس) بازیابی شده در 27 ژوئن 2022 از https://phys.org/news/2022-03-vegetable-oil-emissions-reveals-urgent.html