برای این که بتوان از این گیاه و گل محافظت کرد بایستی در شرایط اقلیمی مناسبی آن را پرورش داد. این گل به دما حساس میباشد و باید در هوای خوب و دمای مناسب نگه داری گردد. اگر به دنبال این هستید که مجله خبری گل آفتابگردانای که پرورش میدهید آب کمتری مصرف کند آن را در محیط های روباز کشت کنید.
- پیاز لاله نیاز به محیط مرطوب دارد به همین دلیل برای خروج آب اضافی در انتهای گلدان حتما منافذی باید وجود داشته باشد که احتمال پوسیدن پیاز در آن بسیار کم باشد.
- محل اصلی رویش لالهٔ خودرو در آسیای مرکزی در نظر گرفته می شود.
- لازم است که در فصل بهار و تابستان 9۰ گرم از کود آلی غنی شده کاملا طبیعی آوری را یک بار در ماه استفاده کنید.
- لالهها اغلب در نقاشیهای عصر طلایی هلند به تصویر کشیده میشوند و از آن زمان با هلند، تولیدکننده اصلی بازارهای جهانی، مرتبط شدند.
ایران یکی از کشورهایی است که 19 نوع از این گل زیبا در آن کشت می گردد. عمقی که برای کاشتن این گل در نظر می گیرند حدود 12 الی 20 سانتی متر می باشد. با خاص ترین گل آرایی می گردید فلوآرت بهترین گزینه می باشد.
خاک مناسب برای گل لاله
بنابراین، بسیاری از باغبانان آنها را به عنوان یک ساله رفتار می کنند و هر پاییز پیازهای جدیدی می کارند. آب و هوا و خاک آمریکای شمالی نمی تواند شرایط باستانی آناتولی و جنوب روسیه را در زمان تولد آنها تکرار کند. باغبانان در مناطق کوهستانی غربی ایالات متحده به این آب و هوا نزدیک تر می شوند و ممکن است موفقیت بیشتری در ماندگاری لاله های خود داشته باشند. بعد از چند ماه، میتوانید پیاز جوانه زده را به مکانی روشن ببرید و آن را پرورش دهید.
تکثیر به کمک پیازچهها
گل لاله از 3 کاسبرگ مانند گلبرگ با رنگهای متنوع و 6 پرچم و تخمدان آن از 3 خانه و کلاله 3 شاخه ای می باشد. از مشخصات لاله لکه های تیره است که به آن چشم هم می گویند. نام «گل لاله» از کلمه لال یا همان کلمه لعل از زبان سانسکریت به معنی «قرمز» گرفته شدهاست. واژهٔ لاله امروزه به گلهای پیازداری گفته میشود که نام علمی آنها تولیپا و از راستهٔ سوسنسانان و از تیرهٔ سوسنیان است و کاسه و جام آن تشکیل جامی کامل میدهد. شک نیست که واژهٔ لاله به لال که به معنی «سرخ» است وابستهاست و گلی که لاله خوانده شده به مناسبت همین رنگ است.
چگونه گل لاله را پیش رس کنیم؟
این گیاه دارای ۱۵۰ گونه متفاوت است که هر یک از گونه ها ظاهری منحصر به فرد و نمادی متفاوت دارند. لامپ ها نیز از نظرفنیخوراکی هستند، اما ما آن را توصیه نمی کنیم. آنها طعم چندان مطبوعی ندارند و باید با احتیاط آماده شوند زیرا چندین قسمت از لامپ کمی سمی هستند.