آموزش زنبورها باعث شد که بیشتر از آفتابگردان دیدن کنند. آن زنبورهای آموزش دیده همچنین گرده آفتابگردان بیشتری را به کندو بازگرداندند. این افزایش بازدید و جستجوی غذا در آفتابگردان نیز تولید دانه گل را بین 29 تا 57 درصد افزایش داد.
برای پرورش زنبورهایی با حافظه ای که بتواند بعداً از جستجوی غذا برای آفتابگردان پشتیبانی کند، محققان ابتدا یک مخلوط معطر مصنوعی ساده ایجاد کردند که زنبورها با رایحه گل طبیعی آفتابگردان مرتبط کردند. سپس کندوها را با غذای معطر تغذیه کردند. آنها دریافتند که آن تجربیات و خاطرات اولیه از عطر آفتابگردان بر ترجیحات بعدی زنبورها برای جستجوی غذا تأثیر گذاشته است، همانطور که از رمزگشایی رقص تکان دادن آنها استنباط می شود.
نقل قول: دانشمندان برای تقویت تولید دانههای آفتابگردان «قطار معطر» زنبورهای عسل (2020، 17 سپتامبر) در 29 ژوئن 2022 از https://phys.org/news/2020-09-scientists-scent-honeybees-boost-sunflowers.html بازیابی شده است.
فارینا میگوید: «از طریق این روش، میتوان فعالیت علوفهجویی زنبور عسل را مغرضانه کرد و عملکرد را به میزان قابل توجهی افزایش داد. به عبارت دیگر، خدمات گرده افشانی ممکن است در محصولات وابسته به گرده افشان با استفاده از بوهای تقلیدی ساده به عنوان بخشی از استراتژی گرده افشانی دقیق بهبود یابد.
والتر فارینا از دانشگاه بوئنوس آیرس، آرژانتین، میگوید: «ما نشان میدهیم که میتوان زنبورهای عسل را به بوی پاداش در داخل کلنی تبدیل کرد، و این تجربه رفتارهای هدایتشده بو زنبورها را بعداً اصلاح میکند.» شگفتانگیزترین و مرتبطترین نتیجه این است که ترجیحات علوفهای برای محصول هدف آنقدر طولانی و فشرده است که باعث افزایش قابل توجهی در عملکرد محصول میشود.»
تیم Farina قبلاً نشان داده بود که زنبورهای عسل می توانند حافظه پایدار و بلندمدت مرتبط با رایحه غذا را در داخل لانه ایجاد کنند. آنها همچنین میدانستند که این خاطرات درون کندو میتواند بر انتخاب زنبورها در مورد گیاهانی که بعداً از آنها بازدید کنند تأثیر بگذارد.
این برگه یا سند یا نوشته تحت پوشش قانون کپی رایت است. به غیر از هرگونه معامله منصفانه به منظور مطالعه یا تحقیق خصوصی، هیچ بخشی بدون اجازه کتبی قابل تکثیر نیست. محتوای مذکور فقط به هدف اطلاع رسانی ایجاد شده است.