دانشمندان برای افزایش تولید دانه آفتابگردان، زنبورهای عسل را آموزش می دهند

آموزش زنبورها باعث شد که بیشتر از آفتابگردان دیدن کنند. آن زنبورهای آموزش دیده همچنین گرده آفتابگردان بیشتری را به کندو بازگرداندند. این افزایش بازدید و جستجوی غذا در آفتابگردان نیز تولید دانه گل را بین 29 تا 57 درصد افزایش داد.

برای پرورش زنبورهایی با حافظه ای که بتواند بعداً از جستجوی غذا برای آفتابگردان پشتیبانی کند، محققان ابتدا یک مخلوط معطر مصنوعی ساده ایجاد کردند که زنبورها با رایحه گل طبیعی آفتابگردان مرتبط کردند. سپس کندوها را با غذای معطر تغذیه کردند. آنها دریافتند که آن تجربیات و خاطرات اولیه از عطر آفتابگردان بر ترجیحات بعدی زنبورها برای جستجوی غذا تأثیر گذاشته است، همانطور که از رمزگشایی رقص تکان دادن آنها استنباط می شود.

دانشمندان «قطار بویایی»  زنبورهای عسل برای افزایش تولید دانه آفتابگردان

زنبورها روی گل آفتابگردان. اعتبار: والتر فارینا

نقل قول: دانشمندان برای تقویت تولید دانه‌های آفتابگردان «قطار معطر» زنبورهای عسل (2020، 17 سپتامبر) در 29 ژوئن 2022 از https://phys.org/news/2020-09-scientists-scent-honeybees-boost-sunflowers.html بازیابی شده است.

فارینا می‌گوید: «از طریق این روش، می‌توان فعالیت علوفه‌جویی زنبور عسل را مغرضانه کرد و عملکرد را به میزان قابل توجهی افزایش داد. به عبارت دیگر، خدمات گرده افشانی ممکن است در محصولات وابسته به گرده افشان با استفاده از بوهای تقلیدی ساده به عنوان بخشی از استراتژی گرده افشانی دقیق بهبود یابد.

دانشمندان «قطار بویایی»  زنبورهای عسل برای افزایش تولید دانه آفتابگردان

کندوهای زنبورهای مصنوعی در کنار مزرعه آفتابگردان. اعتبار: والتر فارینا

والتر فارینا از دانشگاه بوئنوس آیرس، آرژانتین، می‌گوید: «ما نشان می‌دهیم که می‌توان زنبورهای عسل را به بوی پاداش در داخل کلنی تبدیل کرد، و این تجربه رفتارهای هدایت‌شده بو زنبورها را بعداً اصلاح می‌کند.» شگفت‌انگیزترین و مرتبط‌ترین نتیجه این است که ترجیحات علوفه‌ای برای محصول هدف آنقدر طولانی و فشرده است که باعث افزایش قابل توجهی در عملکرد محصول می‌شود.»

دانشمندان «قطار بویایی»  زنبورهای عسل برای افزایش تولید دانه آفتابگردان

گروه بزرگی از زنبورهای آموزش دیده روی یک گل آفتابگردان جمع شده اند. اعتبار: والتر فارینا

تیم Farina قبلاً نشان داده بود که زنبورهای عسل می توانند حافظه پایدار و بلندمدت مرتبط با رایحه غذا را در داخل لانه ایجاد کنند. آنها همچنین می‌دانستند که این خاطرات درون کندو می‌تواند بر انتخاب زنبورها در مورد گیاهانی که بعداً از آنها بازدید کنند تأثیر بگذارد.

این برگه یا سند یا نوشته تحت پوشش قانون کپی رایت است. به غیر از هرگونه معامله منصفانه به منظور مطالعه یا تحقیق خصوصی، هیچ بخشی بدون اجازه کتبی قابل تکثیر نیست. محتوای مذکور فقط به هدف اطلاع رسانی ایجاد شده است.





منبع

اگر می‌خواهید سگ چیزی را شکار کند، به او اجازه می‌دهید یک وسیله را ببوید تا عطر آن را بگیرد. اکنون، محققان در حال گزارش هستند زیست شناسی فعلی در 17 سپتامبر دریافتند که آموزش عطر زنبورهای عسل در کندو ممکن است به روشی مشابه عمل کند – و این رویکرد می تواند زنبورها را در گرده افشانی محصول مورد نظر کارآمدتر کند. یافته‌ها نشان می‌دهد که به زنبورهای عسل که غذای معطری با بوی تقلید از آفتابگردان داده می‌شود، از افزایش قابل توجهی در تولید محصول آفتابگردان حمایت می‌کند.

محققان می گویند اکنون در حال مطالعه سایر محصولات وابسته به گرده افشان از جمله بادام، گلابی و سیب هستند. در نهایت، هدف آنها ایجاد مجموعه ای از تقلید کننده های بو جدید برای بهبود کارایی گرده افشانی و بهره وری بسیاری از محصولات کشاورزی مهم است.


کاهش زنبورها، گرده افشان های دیگر، عملکرد محصول ایالات متحده را تهدید می کند


اطلاعات بیشتر:
زیست شناسی فعلی، فارینا و همکاران: “یادگیری بوی تقلیدی در کندوها، کارایی خدمات گرده افشانی را در یک محصول تجاری بهبود می بخشد” www.cell.com/current-biology/f … 0960-9822(20)31172-6، DOI: 10.1016/j .کوب.2020.08.018