تکثیر گل لاله را میتوان به وسیله سوخهای کوچکی که از سوخ اصلی به وجود میآیند، انجام داد. برای این کار چند هفته بعد از اتمام گلدهی، پیازها را از زمین خارج کرده و در معرض هوا قرار میدهند. این کار زمانی انجام میشود که بوته گل کم کم رو به زردی و خشکی رفته و میتوان سوخها را به راحتی جدا کرد. بعد از بیرون آوردن سوخها صبر کنید تا در هوای آزاد رطوبتشان کم شود. پیازچهها را در فاصله 15 تا 18 سانتیمتری و در عمق 10 سانتیمتری خاک بکارید. در ادامه با انجام مراقبتهای لازم میتوانید از داشتن گلهای جدیدتان لذت ببرید.
- تا اینکه گل لاله در اوایل سال 1554 م توسط امپراتوری عثمانی به اروپای شرقی منتقل شد و در سال 1562 به هلند نیز رسید.
- از آنجایی که سرما برای گل ها و گیاهان مضر است و آنها را از…
- پس نگران سرمازدگی گیاه در زمستان نباشید چرا که دمای پایین برای جوانه زدن ضروری هم هست.
- پیاز لاله از چندین فلس در داخل خود تشکیل یافته است که این فلس ها در برابر زیان های وارده یک دیگر را محافظت می نمایند.
بستر کشت می تواند ترکیبی از خاک باغچه و پیت ماس و کمی ورمی کمپوست باشد. و بدلیل شباهت گلهای آن به نیلوفرآبی به لاله نیلوفر آبی معروف شده است. از ویژگیهای خاص گونهی شنل قرمزی برگهای سبز با رگههای بنفش روی آنها است. این گونه بومی آسیا است و رنگ گل در این گونه قرمز با مرکز مشکی است. رنگ صورتی در لاله نماد درک متقابل و نقطه نظرات مشترک است.
دمای مناسب برای لاله ها
گل بازار گسترده ترین و مطمئن ترین گل فروشی آنلاین در سراسر ایران، کیفیت و تازگی گل های انتخابی شما را ضمانت می کند. هر سفارش گل بعد از کنترل کیفیت توسط تیم کارشناسان گل مجله خبری گل آفتابگردان بازار برای عزیزان شما ارسال می شود. لاله ها سرده ای از ژئوفیت های پیازدار علفی چند ساله (دارای پیاز به عنوان اندام های ذخیره سازی) هستند که بهار شکوفا میشوند.
قیمت پیاز گل لاله قرمز رقم Red Impression
برای تکثیر پیازهایی که سالم و مرغوب هستند را ضدعفونی و تمیز کنید. گل لاله از طریق بذر و سوخ قابل تکثیر و افزایش می باشد. 2 سال برای سوخ دادن بذر بعد از کاشت زمان نیاز است و 6 سال برای گل دهی سوخ ها طول می کشد. گل لاله از رشد جوانه هایی که در محور سوخک های اطراف سوخ تشکیل شده که در افزایش تجاری قابل استفاده است. گل لاله از زمانی پیاز آن کاشته می شود به 5 تا 8 سال جهت رشد و گل دهی احتیاج دارد و برداشت گل ها به طور معمول از اواخر فصل تابستان و زمان رشد و بزرگ شدن کافی گل ها شروع می شود. بعد از اینکه گل از بین رفت باید پیاز آن را از خاک درآورده و ساقه ی آن را برید.
دیدگاه در “معرفی و آشنایی با گل لاله”
هلند یکی از کشورهایی است که به کشت و صادرات لاله می پردازد که از این نظر جایگاه بسیار ویژه در بین کشورها دارد. با توجه به آمار سال های گذشته 3 میلیارد پیاز لاله در کشور هلند تولید می گردد که حدود دو سوم آن به کشورهای مختلف صادر می شود. PH مناسب برای خاکی که در آن لاله کاشته می شود بایستی در حدود 7 و خنثی باشد. برای کاشت این گل زینتی در داخل گلدان همان طور که در بالا ذکر شد سر پیاز مورد نظر بایستی به سمت بالا باشد.